Irlandezii cauta 40 de transatori de carne


Intră acum și în grupul de

macelarAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava semnalează existenţa a 40 de locuri de muncă vacante, pentru calificarea ciontolitor tranşator carne, în patru locaţii diferite din Irlanda.

„Se lucrează ca parte a echipei de dezosare în fabrică, realizând  tranşarea şi felierea  cărnii la viteză de linie. Acest post va implica o muncă cu obiective de producţie provocatoare. Postul va implica, de asemenea, solicitare fizică pentru perioade lungi de timp într-un mediu rece. Responsabilitățile cheie ale postului includ: dezosare supraveghetată de supervisor, după specificaţia clientului, ridicarea, transportarea și împingerea cărnii etc”, se arată pe site-ul instituţiei sucevene.

Potrivit sursei citate, experiență anterioară în dezosarea cărnii de vită este esențială, iar  experiența anterioară de lucru într-un volum mare de procesare a cărnii ar fi extrem de benefică.

Potenţialul angajat trebuie să deţină, neaparat, cunoştinţe de limba engleză. Salariul este de 8,65 euro/oră, iar durata contractului este nedeterminată.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare direct de la sediul AJOFM Suceava, la numărul de telefon: 0230/523.279, int.104.


Intră acum și în grupul de